Weekend Breaks – Samo za žene

AUTENTIČNA, SNAŽNA, NJEŽNA

Zaboravi na trenutak svakodnevne obveze, učini nešto za sebe i prepusti se ritmu glazbe svoga tijela.

Program Samo za žene kao glavni cilj ima odvesti nas na put autentičnog i nježnog ophođenja sa sobom i svojim ženskim tijelom. Tehnike i znanja koje rabimo polako će nas osloboditi okova i pritisaka koje si namečemo potaknute načinom razmišljanja i funkcioniranja vanjskoga svijeta.

Bogat program koji prolazimo sastoji se od  vježbi za tijelo, vježbi disanja i meditacija iz Kundalini yoge namijenjene ženama, te pokretima iz orijentalnog (trbušnog) plesa koji su izvanredni za održavanje zdravlja žene s obzirom da pokreću cijelo tijelo, a posebice zdjelicu za koju su vezana sva meka tkiva počevši od reproduktivnih organa do mjehura i mokraćnih puteva. Sve tehnike koje ćemo primijeniti ponijet ćeš sa sobom kući i moći ćeš ih koristiti u svakodnevnom životu. Program je pogodan za sve žene bez obzira na dob ili predznanje.

Pojedini programi također uključuju dio koji je vezan za prehranu i pripremanje zdravih obroka.

Satnica je ravnomjerno raspoređena kroz dan i ostavlja dovoljno slobodnog vremena za druženje i vlastite želje. Uživat ćeš u divnim krajolicima jer se program uglavnom održava na različitim pažljivo izabranim lokacijama u Hrvatskoj.

***

O osnivačici programa:

resizedCornelia (Sat Amrit Kaur) je certificirana učiteljica Kundalini yoge. Certifikat stječe u okviru međunarodno priznate škole Amrit Nam Sarovar. Satove Kundalini yoge redovito drži u Zaprešiću i Zagrebu. Završila je i prvi stupanj Atma kriye. Proučava Jyotish i Vastu, bavi se izradom natalnih karata. Osim Kundalini yoge već gotovo deset godina trenira orijentalni ples u svoje slobodno vrijeme. Te dvije tehnike iskusila je kao jedinstvenu kombinaciju za ponovno pokretanje i vraćanje nježne snage žene, ponajprije u naša tijela, naš um i osjećaje, a zatim u naše osobno i društveno okruženje.

***

 

 

 

– dozvoli si predah i budi autentična, snažna i nježna žena


Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem maila ili telefona