Ayurvedska šminka i biodinamika

Ayurveda, stara preko 5000 godina, je Znanost o životu. Ona ne predstavlja samo alternativnu metodu liječenja nego se bavi mnogim aspektima života, pa tako i prirodnom ljepotom.

 

 

Upoznajte ayurvedsku šminku visokokvalitetne njemačke proizvodnje prema tradicionalnoj ayurvedskoj recepturi! Nije samo lijepa nego je potpuno prirodna i bez ikakvih štetnih dodataka.

 

 

Jedinstvena je jer se radi o složenoj preradi sirovina. Neki od sastojaka, primjerice prirodna ulja, danima se kuhaju i filtriraju u svrhu eliminacije svih štetnih tvari koje bi mogle dovesti do začepljenja pora. Takav intenzivan proces proizvodnje dehidrira sastojke, pa konzerviranje više nije potrebno.

 

 

 

Sirovine dolaze iz kontroliranog biološkog uzgoja. Sve olovke za oči i ruževi certificirani su prema biološkim odrednicama s oznakom Ecocert, a od 2017. godine proizvodi su ostvarili pravo i na oznaku Demeter. Svi su proizvodi bez konzervansa i ne sadrže sintetička ili mineralna ulja.

 

 

 

Osnivačica i vlasnica poduzeća za izradu i veleprodaju ayurvedske kozmetike, Katharina von Nagy, prije gotovo 30 godina počela se baviti prodajom ayurvedskih proizvoda. Nadahnuće je crpila iz poznanstva s indijskim liječnikom, znanstvenikom i učiteljem dr. Shri Balaji Tambeom, svjetski priznatim i višestruko nagrađenim  stručnjakom za Ayurvedu, jogu, meditaciju i terapiju glazbom. Dr. Shri Balaji Tambe bio joj je potpora i izvor snage za konstantni daljnji razvoj i rast što je u međuvremenu dovelo do toga da zauzima vodeće mjesto u Evropi na području dekorativne ayurvedske kozmetike.

Tko se susreo s tradicijom kao što je Ayurveda, sigurno je osjetio želju za odbacivanjem starih navika i iskušavanjem novoga.

***

 Ljepota i zdravlje ogledalo su sretne i zadovoljne duše!