Demeter Khol olovke za oči

Već tisućljećima žene koriste olovke za oči kao prirodnu njegu i dekorativnu kozmetiku. Kajal je indijski naziv za ugljik koji se izvorno dobivao sagorijevanjem gheea (ayurvedsko maslo) i koji se koristio za njegu i zaštitu očiju.

Olovke za oči s oznakom Khol sadrže pravi ugljik proizveden iz Demeter gheea (masla). Njih je najbolje koristiti za unutarnji dio kapka.

Khol olovke za oči prvi su proizvodi dekorativne kozmetike na svjetskoj razini koji su 2007. godine dobili oznaku Demeter prema strogim odrednicama Demeter udruženja.

50% sastojaka potječe iz biodinamičkog uzgoja.

 

 

Izaberite svoju omiljenu olovku:

 

 

Olovka za oči Khol Sensitive – CRNA

Jedna od najomiljenijih olovaka. Zavodljiv sjaj olovke za osjetljive oči.

Oznaka: 101

Cijena: 249,00 kn

NARUČI

 

 

 

 

 

Olovka za oči Khol Cold – CRNA

Jedna od najomiljenijih olovaka za oči. Zbog visokog udjela prirodnog, pročišćenog kamfora vrlo je pogodna za situacije koje su poseban stres za oči – dugotrajni rad na računalu, dugotrajna izloženost klima uređajima, kontaktne leće, putovanja automobilom ili avionom. Ima osvježavajući učinak jer održava normalnu vlažnost očiju i  jača njihovu otpornost. Vaše će oči poprimiti prirodan sjaj. Alternativa ovom proizvodu je bezbojni Khol Men Cold izrađen iz demeter-gheea i kamfora.

Cijena: 249,00 kn

NARUČI

 

 

 

 

 

Olovka za oči Khol Men Cold

Osvježava i ublažava otekline i crvenilo u očima. Prvi put je proizvedena 1998. godine kao alternativna olovka za njegu očiju koju mogu koristiti oba spola. Na izgled siva, ali na koži gotovo bezbojna.

Oznaka: 119C

Cijena: 249,00 kn

NARUČI

 

 

 

Bezbojna olovka za oči Khol Night Supercold

Bezbojna olovka s osvježavajućim djelovanjem prirodnog pročišćenog kamfora i ekstrakta mente. Primjenjuje se kod  izrazito suhih očiju jer djeluje rashlađujuće i osvježavajuće.

Oznaka: 120C

Cijena: 249,00 kn

NARUČI