Jyotish – tečaj

kundalini yoga, studio zaprešić

 

Tečaj Jyotisha u Zaprešiću

„…Bez astrologije tj. bez istinskog razumijevanja kretanja nebeskih tijela i njihovog utjecaja na naše živote ne postoji stvarno iliti integralno znanje. Naš odnos sa zvijezdama zrcalo je našeg odnosa sa cijelim kozmosom i pokazuje tajne naše psihe i našeg unutarnjeg Jastva.   … Iako znanje na području astronomije danas mnogostruko nadmašuje znanje bilo koje drevne civilizacije, bez astrologije to je znanje kao tijelo bez duše.“ ( David Frawley)

Tečaj Jyotisha sastoji se od sedam stupnjeva koji se održavaju kroz jednu do dvije godine ovisno o grupi.  Jedan stupanj traje oko 16 sati. Obično počinje petkom navečer (dva sata) i nastavlja se kroz subotu i nedjelju od 10-17h. Nije potrebno nikakvo predznanje. Sve potrebne materijale s primjerima i osobnim horoskopima uz kompjuterski Jyotish program dobijete na tečaju.

Voditelj tečaja je Ignac Peras, magistar Jyotish astrologije i Vastua (znanost o stanovanju i gradnji kuća – vidi www.vastuvedic.com/) po sistemu Florida Vedic College. Već dugi niz godina proučava i prakticira drevne tehnike i znanja. Uz Jyotish i Vastu također održava tečajeve pod nazivom Snaga čistog zvuka (mantre) i Buđenje svijesti čovjeka ( Yoga sutre) po cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji. Autor je knjiga Vastu i Mrkva pokreće svijet. Više informacija možete pronaći na http://www.jyvam.com/   i http://astrohoroscope.org/

Ignac također održava tečajeve Vastua u Yoga studiju Zaprešić.

Cijena jednog stupnja tečaja Jyotish ili Vastu (16 sati) je 800,00 kn.

Informacije na 098/171 0504 ili na mail kundaliniyoga@sat-amrit.com