Jyotish – konzultacije

Jotish

Na temelju natalne karte izrađene prema načelima vedske astrologije saznaj i živi svoju istinu.

Yogi Bhajan je govorio da smo duhovna bića stvorena za ljudsko iskustvo.

Dok ne razvijemo svijest o tome tko smo, naše ljudsko iskustvo bit će ograničeno.

Trenutak spoznaje prvi je korak k osvješćivanju i integriranju istine. Pobjeći od svoje karme, vječnom krugu uzroka i posljedica, gotovo je nemoguće. S karmom dolazimo na svijet i s karmom uglavnom odlazimo. Mali je broj onih koji odlaze pročišćeni i bez tereta na duši.

Pobjeći od samih sebe ne možemo, ali možemo osvijestiti svoj osobni krug uzroka i posljedica. Na taj način vidjet ćemo svoju „priču“ iz perspektive promatrača. Naše „priče“ dijelom nastaju prije, a dijelom nakon rođenja.

Karma je pod utjecajem ega, a kada ju spoznamo i odgovorno prihvatimo moći ćemo učiniti sljedeći korak i dići se na višu razinu djelovanja u skladu s istinom, na razinu dharme. Gdje dharma prevladava karma lagano nestaje.

Natalna karta jedinstvena je za svaku osobu i pruža nam uvid u izazove i iskušenja koje nam je Bog namijenio u ovom životu. Vedska astrologija ne pruža samo znanje o tome tko smo nego raspolaže širokim spektrom tehnika ublažavanja.

Izrada i tumačenje natalne karte moguće je na upit i dostavu podataka o mjestu, datumu i točnom vremenu rođenja (ispunite obrazac sa svojim podacima dolje).

Konzultacije se održavaju putem zooma. Obuhvaćaju i konkretne korektivne mjere, opis energije razdoblja koja dolaze, te savjete za uređenje stambenog prostora prema karti (na temelju Vastu načela).

Rok izrade i termin konzultacija putem zooma je ca. 10 dana od dana evidentirane uplate na žiro-račun.

Cijena: 790,00 Kn

Podatci za uplatu:

Sat Amrit j.d.o.o., A.Mihanovića 21, 10290 Zaprešić

IBAN: HR3023600001102442078

Opis plaćanja: Izrada natalne karte i Jyotish konzultacija

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.