Jyotish – izrada natalne karte

Jotish

Na temelju natalne karte izrađene prema načelima vedske astrologije saznaj svoju istinu i živi svoju svrhu.

Yogi Bhajan govorio je da smo duhovna bića stvorena za ljudsko iskustvo.

Dok ne razvijemo svijest o tome tko smo i zašto smo ovdje naše ljudsko iskustvo bit će ograničeno, često obojano nesigurnošću, neodlučnošću i nezadovoljstvom. Tragamo za smislom i vrtimo se u krug. Na trenutke, probudimo se, pa opet utonemo u san.

Trenutak spoznaje o tome tko smo prvi je korak ka trajnom osvješćivanju i uspostavljanju temelja za bogato ljudsko iskustvo ispunjeno smislom. Pobjeći od svoje karme, vječnom krugu uzroka i posljedica, gotovo je nemoguće. S karmom dolazimo na svijet i s karmom uglavnom odlazimo. Mali je broj onih koji odlaze pročišćeni i bez tereta na svojoj duši.

Pobjeći od samih sebe ne možemo, ali možemo osvijestiti svoj osobni krug uzroka i posljedica i na taj način sagledati svoju „priču“ iz perspektive promatrača. Naše „priče“ dijelom nastaju prije rođenja, a dijelom nakon rođenja putem vanjskih utjecaja.

Želimo li se uistinu pročistiti i odmaknuti od svoje karme koja je pod utjecajem ponosa i ega važno ju je upoznati, s odgovornošću prihvatiti i početi plaćati račune kada stignu na naplatu. Tek tada bit će nam moguće učiniti sljedeći korak i dići se na višu razinu djelovanja u skladu s istinom, na razinu dharme. Tamo gdje je dharma, a to je svjesno i nesebično djelovanje – nema karme.

Natalna karta jedinstvena je za svaku osobu i pruža nam uvid u izazove i iskušenja koje nam je Bog namijenio u ovom životu. Vedska astrologija ne daje nam samo znanje o tome tko smo uistinu i što nas čeka u životu, nego raspolaže širokim spektrom tehnika ublažavanja.

Izrada i tumačenje natalne karte moguće na upit i dostavu podataka o mjestu i datumu rođenja, te o točnom vremenu rođenja (ispunite obrazac sa svojim podacima dolje).

Tumačenje natalne karte dobijete u pisanom obliku putem maila.

Rok izrade je 10-14 dana od dana evidentirane uplate na žiro-račun:

Sat Amrit j.d.o.o., A.Mihanovića 21, 10290 Zaprešić

IBAN: HR3023600001102442078

Opis plaćanja: izrada i tumačenje natalne karte

Cijena: 600,00 Kn

  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.