Jyotish – konzultacije

Jotish

Na temelju natalne karte izrađene prema načelima vedske astrologije saznaj i živi svoju istinu.

Yogi Bhajan je govorio da smo duhovna bića stvorena za ljudsko iskustvo.

Naše ljudsko iskustvo bit će ograničeno dok ne razvijemo svijest o tome tko smo, što su naši izazovi i blagoslovi.

Pobjeći od samih sebe i svoje karme ne možemo. S karmom dolazimo na svijet i s karmom uglavnom odlazimo. Mali je broj onih koji odlaze pročišćeni i bez tereta na duši.

No, trenutak spoznaje prvi je korak k osvješćivanju i integriranju istine. Možemo osvijestiti svoj osobni krug uzroka i posljedica. Na taj način vidimo svoju „priču“ iz uloge promatrača. Naše „priče“ dijelom nastaju prije, a dijelom nakon rođenja.

Karma je pod utjecajem ega koji zamagljuje i iskrivljuje istinu. U trenucima spoznaje moguće je vidjeti sebe iz druge, jasnije perspektive. Svoje jakosti i slabosti unutar šire priče. Tek tad postaje moguć sljedeći korak: svjesno i odgovorno djelovanje u skladu sa svojim mogućnostima i okruženjem.  Na taj način dižemo se postepeno na razinu dharme. Gdje prevladava dharma  karma lagano nestaje.

Natalna karta jedinstvena je za svaku osobu i pruža uvid u suštinu bića, izazove i blagoslove koje nam je Bog namijenio. Vedska astrologija ne pruža samo znanje o tome tko smo nego raspolaže širokim spektrom tehnika ublažavanja.

Izrada natalne karte moguća je na upit i dostavu podataka o mjestu, datumu i točnom vremenu rođenja (obrazac dolje).

Konzultacije se održavaju putem zooma. Obuhvaćaju i konkretne korektivne mjere, opis energije razdoblja koja dolaze, te savjete za uređenje stambenog prostora prema karti (na temelju Vastu načela).

Početak izrade natalne karte i dogovor za termin konzultacija nakon evidentirane uplate na žiro-račun.

Cijena izrade natalne karte, te konzultacije: 110,00   (828,79 kn)

Podatci za uplatu:

Sat Amrit j.d.o.o.,

IBAN: HR3023600001102442078

  • DD dot MM dot YYYY
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.