Korak do burnouta

„Svrha života jest promatrati i iskusiti življenje. Voljeti život u svakom trenutku dok traje. Živjeti u smirenom, staloženom, mudrom, profinjenom i laganom okruženju. Jednostavno biti. Bili mi goli ili ogrnuti zlatnim plaštem, nema razlike. Ideja života jest da budemo zahvalni – puni priznanja – da se radujemo tome što smo živi“. Yogi Bhajan

***

Voliš izazove, obožavaš što radiš i smatraš se sposobnom uspješnom osobom. Uživaš. Ne možeš zamisliti drugačiji život. Sve te više obuzima, gotovo do ovisnosti. Na sebe preuzimaš bezbroj projekata. Počinješ u ranu zoru, završavaš u sitne sate s rekreacijom ili poslom. Imaš osjećaj da puno vrijediš. Živiš brže, odmaraš manje, treba ti stimulacija i jači izazovi, želiš i činiš više.

No, polako posljedice izbijaju na površinu.

Trenuci potpune tišine i samoće postaju prijetnja, prisutan je konstantni adrenalin, zatvoreni krug pritiska izvana i iznutra,  reaktivni obrasci … neosjetljivost, tupost, praznina.  

Više ne osjećaš sebe, gubiš radost života. Stvarnost gubi sjaj. Duša je zagubljena, tamo negdje na putu ostala….

***

Korak do burnouta je program koji pomaže iznova definirati i pronaći sebe. Nastao je u okviru Kundalini yoge za poticanje zdravlja.

Promjene do kojih dolazi donose povratak snage i životne radosti.

Proces u koji se ulazi može postati izazov. No, putovanje do ponovnog suzvučja sa samim sobom vrijedno je uloženog truda.

Program se održava uživo i putem zooma.

Info o voditeljici programa

       Novi termini uskoro    

Za dodatne informacije pošaljite upit na kundaliniyoga@sat-amrit.com.

***