Uvjeti korištenja

OPĆE INFORMACIJE

Uz svaki proizvod navodi se njegov naziv, kratak opis i cijena. Cijene su izražene u kn (HRK) i ne sadrže PDV. Cijene (ne)* uključuju troškove dostave. Davatelj usluge dopušta mogućnost da istaknuti podaci sadrže informacije koje imaju tipografske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene, promocije i ponude. Davatelj usluge zadržava pravo da ispravi takve pogreške odnosno da promijeni ili ažurira informacije o proizvodima sve do mogućnosti otkaza narudžbe. Davatelj usluge ne jamči da prikaz boje pojedinog proizvoda na računalnom monitoru Korisnika usluge odgovara stvarnoj boji tog proizvoda u stvarnosti. Cijene istaknute uz proizvod vrijede za elektronsku narudžbu putem Interneta za sve Korisnike usluge u trenutku narudžbe. Cijene i dostupnost podataka podložni su promjenama u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave i po vlastitom nahođenju Davatelja usluge. U slučaju da je cijena iz bilo kojeg razloga netočno istaknuta ili se je tijekom narudžbe izmijenila, Davatelj usluge će:

a) obavijestiti Korisnika o novoj cijeni pri čemu Korisnik ima mogućnost promijeniti svoju narudžbu, odustati od kupnje u cijelosti / djelomično, ili potvrditi narudžbu po novim cijenama, sve bez dodatnih troškova

b) omogućiti Korisniku odustajanje od kupnje te istodobno iznaći odgovarajuće rješenje u interesu obje strane.

NARUDŽBE

 • Korisnik usluge naručuje proizvod/e popunjavanjem i slanjem elektronskog obrasca narudžbe.
 • Korisnikom usluge se smatra svaka punoljetna osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
 • Davatelj usluge Korisniku elektronskim putem dostavlja vremenski ograničenu ponudu, te sve potrebne podatke plaćanja.
 • Kupoprodajni ugovor smatra se sklopljenim u trenutku primitka uplate za naručen(e) proizvod(e). Sastavni dio ugovora su i ovi Uvjeti korištenja. Ugovor na daljinu je jednokratni ugovor koji se konzumira njegovim potpunim ispunjenjem.

PLAĆANJE

Naručene proizvode možete platiti sljedećim putem:

 • putem virmana ili opće uplatnice
 • internet bankarstvom

IZDAVANJE RAČUNA

Korisniku usluge izdaje se račun za obavljenu kupnju i šalje na e-mail adresu Korisnika.

ISPORUKA PROIZVODA

Rok dostave je 7, a najduže 10 dana od dana primitka uplate. Taj rok može biti duži ovisno o uvjetima isporuke za posebna područja u Republici Hrvatskoj (otoci).

Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat ćemo Vas koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

Korisnik usluge s troškovima dostave za proizvode cijena kojih ne uključuje troškove dostave upoznat je prilikom narudžbe robe. Dostava se obavlja samo na području Republike Hrvatske.

PROBLEMI S DOSTAVOM

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane Davatelja usluge, Davatelj usluge više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete.

Korisnik usluge je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko je pošiljka oštećena, molimo da istu odbijete preuzeti i tražite da dostavljač sastavi zapisnik o oštećenju. Pošiljka će se vratiti nama, a Vi ćete dobiti novu bez ikakve naknade.

Pri primitku pošiljke provjera ispravnosti narudžbe ovisi o Korisniku usluge.

U slučaju da se pošiljka izgubila ili da niste dobili pošiljku u predviđenom roku odmah nas obavijestite na broj telefona 098/171 0504  kako bismo mogli riješiti nastalu situaciju.

POPUSTI I KUPONI S POPUSTIMA

Davatelj usluge može određenu robu iz asortimana prodavati u akciji uz popust ili uz kupone kojima Korisnik ostvaruje popust. Popust odnosno kupon za popust je jednokratan i može se iskoristiti samo prilikom jedne kupnje, osim ukoliko se u pojedinom slučaju izričito ne navede drugačije. U slučaju višekratnog korištenja kupona, Davatelj usluge ima pravo uskratiti valjanost takvog popusta.

REKLAMACIJE I PRAVO NA ODUSTAJANJE OD KUPNJE

Svaki Korisnik usluge ima pravo na reklamaciju, ali i na odustajanje od kupnje bez navođenja razloga.

1. REKLAMACIJA

 • Korisnik usluge ima pravo na reklamaciju u slučaju materijalnog nedostatka predmeta kupnje (oštećenje, nedovoljna količina, pogrešan proizvod i sl.).
 • Reklamacija se može podnijeti bez obzira da li proizvod na koji se garancija odnosi ima jamstvo. Reklamacija se može podnijeti u roku od 7 dana od kada je Korisnik preuzeo proizvod. Prilikom reklamacije, Korisnik usluge u svojoj obavijesti dužan je detaljno opisati oštećenje, odnosno grešku i Davatelju usluge omogućiti pregled robe za koju je uložena reklamacija. U slučaju da je greška/oštećenje nesporno, Davatelj usluge mora udovoljiti zahtjevu Korisnika.
 • Korisnik usluge može zahtijevati da Davatelj usluge zamijeni proizvod s drugim proizvodom iste vrste, kvalitete i količine, zahtijevati sniženje cijene ili raskinuti ugovor.
 • Reklamacija se podnosi Davatelju usluge u roku od 7 dana od dana zaprimanja robe putem elektronske pošte na kundaliniyoga@sat-amrit.com ili preporučenom pisanom obavijesti na adresu: Sat Amrit j.d.o.o., A.Mihanovića 21, 10290 Zaprešić.

2. PRAVO NA ODUSTAJANJE OD KUPNJE

Korisnik usluge ima pravo odustati od naručene robe bez navođenja razloga u roku od 7 dana od dana preuzimanja robe.

Odustajanje od kupnje bez navođenja razloga nije moguće ukoliko je Korisnik usluge proizvod djelomično potrošio/koristio.

Obavijest o odustajanju od kupnje daje se elektronskom poštom u roku od 7 dana od dana zaprimanja proizvoda na adresu kundaliniyoga@sat-amrit.com ili preporučenom pisanom obavijesti na adresu:

Sat Amrit j.d.o.o., A.Mihanovića 21, 10290 Zaprešić.

U slučaju odustajanja, Korisnik usluge ne plaća nikakvu naknadu osim troškova povrata proizvoda Davatelju usluge. Korisnik usluge u slučaju odustajanja od kupnje, dužan je robu, neoštećenu u originalnoj ambalaži i u zaprimljenoj količini vratiti na adresu Davatelja usluge u roku od 14 dana od dana kada je obavijestio Davatelja usluge o odustajanju.

U slučaju odustajanja od kupnje, Davatelj usluge vratit će Korisniku sav uplaćeni iznos za tu kupnju, najkasnije u roku od 14 radnih dana od zaprimanja robe, na račun Korisnika koji je Davatelju dostavio sam Korisnik.

Trošak povrata robe snosi Korisnik usluge koji se odlučio iskoristiti pravo na odustajanje od kupnje.

Korisnik usluge ne može vratiti korištene proizvode koji se smatraju nepovratnim zbog higijenskih ili zdravstvenih razloga a to su:

 • Proizvodi za njegu kože / tijela, šminka, make-up kistovi i sl.

Adresa za povrat robe:

Sat Amrit j.d.o.o., A.Mihanovića 21, 10290 Zaprešić

POVRAT ROBE

Korisnik usluge može se predomisliti u pogledu izbora predmeta kupnje. Roba za koju je izvršen povrat, mora biti u originalnoj ambalaži,  neoštećena i nekorištena.

Povrat novca za vraćenu robu izvršit će se u roku od 14 radnih dana od dana zaprimanja robe. Troškove povrata robe snosi Korisnik usluge.

U slučaju da je proizvod koji je Korisniku isporučen uništen ili neupotrebljiv, potrebno je kontaktirati nas direktno na telefon ili e-mail: kundaliniyoga@sat-amrit.com i obavijestiti nas o uništenom ili neupotrebljivom  proizvodu, a Sat Amrit može zahtijevati fotografiju kao dokaz na kojem se temelji zahtjev / reklamacija.

U slučaju da je proizvod koji je Korisniku isporučen uništen ili neupotrebljiv, Korisnik ima pravo u roku od 14 dana izvršiti povrat takvih proizvoda nakon čega će mu proizvod biti zamijenjen ili izvršen povrat uplaćenih sredstava za taj proizvod. Rok za povrat proizvoda u ovom slučaju računa se od dana nakon što je Korisnik zaprimio proizvod.

Ako imate dodatna pitanja, slobodno se obratite na kundaliniyoga@sat-amrit.com ili na broj telefona 098/171 0504.

Povrat robe molimo izvršiti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda na sljedeću adresu:                                                      

Sat Amrit j.d.o.o., A.Mihanovića 21, 10290 Zaprešić

PRAVNE INFORMACIJE

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za narudžbu/plaćanje/dostavu naših proizvoda. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju. Jamčimo da osobni podaci kupaca neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez prethodnog izričitog i pisanog odobrenja kupca.

*Troškovi dostave uključeni su u cijene proizvoda za koje je to izričito navedeno. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu, ako to nije izričito navedeno.