Kundalini yoga u terapijske svrhe

Novost u Yoga studiju Zaprešić

Poseban program Kundalini yoge

u svrhu oporavka organizma i vraćanja vitalnosti.

Namijenjen je svima koji osjećaju potrebu za oporavkom organizma, te pate od iscrpljenosti, poremećaja spavanja, manjka energije, pada imuniteta uslijed bolesti.

Program se provodi u okviru znanosti o Kundalini yogi u terapijske svrhe. Organizira se u ciklusima svaki u trajanju od osam tjedana. Program je zatvorenog tipa tj. nije moguće pridružiti se naknadno kada je grupa formirana.

Prvi ciklus kreće u srijedu 5.12.2018. i traje do 30.1.2019. godine. Uvodni sastanak prije početka programa održat će se u ponedjeljak 3.12.2018. u 18:00 sati.

Ukupna cijena programa je 500,00 kn za osam dolazaka.

Postupno i ciljano pristupit ćemo vraćanju vitalnosti u organizam.

Prijave u tijeku. Maksimalan broj polaznika je 5.

Voditeljica programa: Sat Amrit Kaur – Cornelia Džepina-Burić

Instruktorica i praktičarka Kundalini yoge s međunarodno priznatim certifikatom izdanim od strane Kundalini Yoga Research Institute (KRI) s višegodišnjim iskustvom prakticiranja i podučavanja Kundalini yoge, te polaznica programa Guru Ram Das Centra za medicinu & humanologiju.

Jedna od organizatorica i suradnica prve međunarodno priznate učiteljske škole za izobrazbu instruktora Kundalini yoge u Hrvatskoj (KRI-Teacher Training Level 1).

Majka, supruga, baka, diplomirana profesorica engleskog i njemačkog jezika, prevoditeljica, lektorica za njemački jezik, nastavnica u srednjoj školi.

 

Kategorija: Novosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *