Anksioznost i depresija

Jogijski pristup mentalnom zdravlju

Anksioznost i/ili depresija često se javljaju u kontekstu većih promjena.

Jogijski pristup mentalnom zdravlju temelji se na stajalištu da se u oba slučaja radi o niskoj razini životne energije i/ili njezinom poremećaju.

Javlja se na razne načine i  razlikuje se prema intenzitetu. U takvim stanjima teško je održati ravnotežu, te snagu i stabilnost endokrinog i živčanog sustava.

Okolina u kojoj živimo, hrana koju jedemo, sve što svakodnevno slušamo i gledamo oblikuje život koji živimo. Hoćemo li izabrati najbolje za sebe ovisi o stečenim navikama, osobnoj snazi i hrabrosti.

Svaka promjena iziskuje veliki napor. Potrebna je volja, osobno zalaganje i disciplina. Upravo iz tog razloga je naglasak programa na odbacivanju strahova, jačanju stabilnosti i fokusiranosti, te istovremeno na postepenom podizanju životne energije.

Krajnji cilj je izgraditi osobnu moć. Osobna moć vodi do samoučinkovitosti.

Kurikulum za transformiranje stanja anksioznosti i depresije izdao je Guru Ram Das Centar za medicinu i humanologiju. a sastavljen je na temelju višegodišnjih studija i ispitivanja.

Satovi se održavaju jedanput tjedno kroz tri mjeseca u trajanju od 75-90 minuta. Program je zatvorenog tipa i nakon drugog sata više nije moguće pridružiti se. U program se možete uključiti i putem zooma ukoliko vam nije moguće doći do studija.

Mjesečna cijena iznosi 450,00 kn (59,72 €) i uključuje skriptu. Odobrava se obiteljski popust od 10 % . Ponavljači imaju popust od 15 %.

Za lakše i bolje upoznavanje programa održat će se uvodni sat, a cijena uvodnog sata uračunava se u cjelokupni iznos tečaja ukoliko se odlučite prisustvovati cijelom tečaju. Cijena uvodnog sata je 150,00 kn (19,90 €).

Potrebna je najava. Prijave možete poslati putem kontakt obrasca.

Info o voditeljici programa

 

ANKSIOZNOST i DEPRESIJA

 Novi termini od 2023.

Vrijeme: Pon 18:00 – 19:15

Mjesto: Yoga studio Zaprešić / Zoom platforma

***

PROGRAM NIJE ZAMJENA ZA LIJEČENJE ILI LIJEČNIČKU SKRB!

***

Utihnula su srca, utihnule su duše … razboljelo se tijelo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *