Nova sezona 2022./2023.

Dragi svi!

Sredinom srpnja priveli smo kraju osmu sezonu redovnog prakticiranja Kundalini yoge u Zaprešiću.

Veliko mi je zadovoljstvo što je Kundalini yoga prepoznata od sve većeg broja ljudi i što se polako, ali sigurno praksa širi ne samo u Zaprešiću nego i izvan našega grada.

U novu sezonu 2022./2023. ulazimo u srijedu 7.9.2022. godine. Nastavit ćemo s već poznatim sadržajima, te ih produbljivati i lagano širiti.

Novost je da se otvaraju redovni satovi Kundalini yoge u centru Atma Amenti u Zagrebu, Petrova 15. Imat ćemo dva termina četvrtkom, tj. od 18:00 do 19:30 Kundalini laganini, a od 19:45 do 21:45 tečaj „Od Karme do Dharme“ u trajanju od dva mjeseca . Tema u fokusu: Sedam koraka do sreće

S programom u Zagrebu krećemo 8.9.2022. 

Veselim se svima koji će se ponovno pridružiti redovnim satovima, te svima koji će tek zakoračiti u Kundalini avanturu i priču o zvuku.

Pregled i linkovi svih programa u novoj sezoni:

TERMINI/CIJENE
Termini, kombinacije i cijene  https://sat-amrit.com/cijene-termini/

ZAGREB
Kundalini laganini – uživo + zoom
Od Karme do dharme – uživo + zoom

Intenzivniji ciklus Od karme do dharme u suradnji sa centrom Atma Amenti, Petrova 15, u trajanju od dva mjeseca održat će se za sve one koji su spremni ući u ozbiljan proces promjene
https://sat-amrit.com/od-karme-do-dharme/

KUNDALINI I ZDRAVLJE
Jačanje organizma i vraćanje vitalnosti nakon bolesti, pada imuniteta i sl. Program je u međuvremenu nešto proširen, pa sve detalje možete pronaći na:
https://sat-amrit.com/vracanje-vitalnosti-i-jacanje-organizma/

Krećemo u ponedjeljak 3.10.2022., a bilo bi dobro prijaviti se na vrijeme, a najkasnije tjedan dana prije početka tečaja.

BREATHWALK
Kundalini yoga šetnje – sastoji se od hodanja, disanja u ritmu s koracima, te integraciji promjene koja se konstantno, ali vrlo nježno unosi u cijeli organizam. Termin za Breathwalk je utorkom, ali je potrebna prijava jer se radi o drop-in satovima.
Više o tome:
https://sat-amrit.com/breathwalk-dah-i-setnja/

UČITELJSKI TEČAJ KUNDALINI YOGE
Nastavljamo s izobrazbom instruktora Kundalini yoge. Sljedeći modul održat će se u Sloveniji od 22. do 25.9.2022. godine. Tečaj je koncipiran cirkularno, pa se možete pridružiti bilo kojemu od modula.
Info na
https://sat-amrit.com/uciteljski-tecaj-kundalini-yoge/

GONG KUPKE
Redovne gong kupke nedjeljom prema određenom rasporedu. S laganom kriyom i meditacijom pripremamo se za kupku da imamo najbolje moguće djelovanje zvuka. Za gong kupku su potrebne prethodne prijave jer se zna dogoditi da dođe do promjene termina.

Raspored za cijelu godinu se nalazi ovdje:
https://sat-amrit.com/zvucne-kupke-cijene/

ZVUČNE MASAŽE
Masaža terapijskim zdjelama je vrlo moćan alat ne samo za relaksaciju od kaotičnog ritma svakodnevice nego i za poticanje zdravih obrazaca na svim razinama. Na temelju provedenih znanstvenih studija ispostavilo se da je pet zvučnih masaža provedenih kroz pet tjedana dalo najbolje rezultate u provedbi promjene i integracije ritmova koji podržavaju uravnoteženo funkcioniranje živčanog sustava.

Ovdje su linkovi za info o zvučnoj masaži:
https://sat-amrit.com/zvucna-masaza/

te raspored raspoloživih termina:
https://sat-amrit.com/cjenik-zvucne-masaze/

Ukoliko vas zanima termin izvan navedenih, pošaljite upit.

Za redovne članove odobrava se popust, pa je cijena predmet dogovora.

JYOTISH KONZULTACIJE PUTEM ZOOMA
Primaju se narudžbe za izradu natalne karte i Jyotish konzultacije. Konzultacije se snimaju, pa svaki klijent dobije snimku.

Više informacija možete pronaći ovdje:
https://sat-amrit.com/jyotish-natalna-karta/

*****

Za sva pitanja slobodno me kontaktirajte putem maila ili telefona.

Sat Amrit Kaur

Posted in Kundalini Yoga, Novosti and tagged , , , .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)